ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΟΡ. ΑΓΑΠΗΣ: Προσφορά δεμάτων αγάπης για Χριστούγεννα - Άγιο Δωδεκαήμερο

 ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΟΡ. ΑΓΑΠΗΣ: Προσφορά δεμάτων αγάπης για Χριστούγεννα 
 Άγιο Δωδεκαήμερο σε  απόρους Ενορίτες στο Γαλάτσι

 Από την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου έως και την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου, το ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΑΠΗΣ του Ιερού Ναού Αγ. Γλυκερίας έκανε  διανομή «Δεμάτων Αγάπης» σε απόρους Ενορίτες στο Γαλάτσι με κρέας, προϊόντα διατροφής, είδη πρώτης ανάγκης και ατομικής υγιεινής σε 220 οικογένειες, δηλαδή σε οικονομικά αδύναμους ανθρώπους, με σκοπό την στήριξη ενόψει του Αγίου Δωδεκαημέρου.

Τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής και προστασίας, κάποιοι αδελφοί μας παρέλαβαν τα δεματά τους από το Ναό και σε κάποιους έγινε διανομή κατ΄  οίκον. Το κρέας παρέλαβαν οι άποροι απευθείας από κρεοπωλείο που βρίσκεται στα όρια της Ενορίας.

Ο Αρχιμανδρίτης π. Αθηναγόρας Σουπουρτζής, Συνοδικός Γραμματέας και Πρόεδρος του Κ. Ε. Α. του Ι. Ν. Αγίας Γλυκερίας ανέφερε:« Η διδασκαλία του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και το παράδειγμα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου μας και  πνευματικού μας πατέρα κ. Ιερωνύμου Β΄ μας ενισχύουν ηθικά σε μια περίοδο που η πατρίδα μας  περνά δύσκολες ημέρες.  Η δράση του Κ. Ε. Α. της Αγίας Γλυκερίας υποδηλώνει και το μέγεθος των τεράστιων αναγκών, καθώς υπάρχουν αδελφοί μας που βρίσκονται σε δεινή θέση.



Θέλω να ευχηθώ στον καθένα προσωπικά και ξεχωριστά η Χάρις και η Ευλογία του Θεοδέγμονος Σπηλαίου της Βηθλεέμ να δίνει φως και δύναμη στις ψυχές όλων. Είναι ανάγκη να προχωρήσουμε όλοι μαζί με αγάπη και αλληλοβοήθεια».

Τέλος ευχαρίστησε τα μέλη του Ενοριακού Φιλοπτώχου, τους  εθελοντές ενορίτες και όλους όσους προσέφεραν από το υστέρημα τους αυτές τις Άγιες ημέρες. Ιδιαιτέρως ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Γαλατσίου κ. Γιώργο Μαρκόπουλο, τον Γαλατσιώτη Επιχειρηματία κ. Γρηγόριο Καμπέρη, τον Άμισθο Ειδικό Σύμβουλο του Δημάρχου Γαλατσίου κ. Φραγκίσκο- Ελευθέριο Κουνάνη με την σύζυγό του κα Μαίρη και τον γυιό του κ. Γιώργο Κουνάνη, την Οικογένεια της κας Αικατερίνης Βασιλάκη, η οποία δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο Γαλάτσι, καθώς και όσους αφανώς και ανωνύμως δείχνουν έμπρακτα τη συμπαράσταση τους στην Ενορία  και ευχήθηκε σε όλους ευδόκιμον το Άγιο Δωδεκαήμερο!

Σας ενημερώνουμε παράλληλα  ότι στις 30 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική διανομή δεμάτων.

Με ευχές για ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 
ΕΚ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ
Διά το Δ. Σ.
Ο Πρόεδρος

+ Αρχιμανδρίτης Αθηναγόρας Σουπουρτζής