Αρτοκλασία υπέρ υγείας όσων βοηθούν και προσφέρουν στο Φιλανθρωπικό Έργο της Ενορίας

Σήμερα Εορτή της Υπαπαντής, (02 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020)
τελέστηκε στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Μεγαλομάρτυρος Γλυκερίας, Πολιούχου του Δήμου Γαλατσίου, από τα Μέλη του Δ. Σ. του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου, σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, Αρτοκλασία υπέρ υγείας όσων βοηθούν και προσφέρουν στο Φιλανθρωπικό Έργο της Ενορίας, των Ιερέων, Μελών του Εκκλησιαστ. Συμβουλίου, εργαζομένων στο Ναό, Ευεργετών και Δωρητών των Φιλανθρωπικών Δράσεων της Ενορίας, καθώς και των απόρων του ενοριτών.

Την Ιερά Ακολοθία, η οποία λαμβάνει χώρα για τρίτη συνεχή χρονιά, ετέλεσε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αθηναγόρας Σουπουρτζής, Γραμματέας στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδας, Πρόεδρος του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου και Υπεύθυνος Τομέως Νεότητος και Οικογενείας.









 Κατά το πέρας της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας ο Πανοσιολογιώτατος ευχήθηκε σε όλους τους Φιλάνθρωπους Ενορίτες Χρόνια πολλά, ενώ αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στο θεσμό της Οικογένειας και της Μητρότητος, μιας που η Εορτή της Υπαπαντής έχει καθιερωθεί από την Εκκλησία μας ως Εορτή της Οικογενείας και των μητέρων, ευχόμενος παράλληλα Χρόνια Πολλά σε όλες τις Μητέρες και τις Οικογένειες.