ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Σας ενημερώνουμε, ότι οι ζωντανές μεταδόσεις των Ιερών Ακολουθιών και των εκδηλώσεων του Ι. Ναού μας, θα ακολουθούν το αναρτημένο Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών.
<Σκοπός μας είναι η, κατά το δυνατόν, εντονότερη σχέση των επισκεπτών του ιστοχώρου μας με την Ορθόδοξη Λατρεία και η παρουσίαση στο ακροαματικό διαδικτυακό κοινό της ζώσης λατρευτικής Παραδόσεως της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας. Η Λατρεία μας άλλωστε, ήταν ανέκαθεν ένας απλός και εύληπτος τρόπος με τον οποίο η Ορθοδοξία προσέγγιζε τον κόσμο.
Ας σημειωθεί πάντως, πως η απλή ακρόαση των Ιερών Ακολουθιών δεν υποκαθιστά την φυσική μας παρουσία στους Ιερούς μας Ναούς>.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Για τους χρήστες Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (pc/Windows), η μετάδοση ξεκινά αυτόματα από τον πρώτο 'player'. 
Αν βλέπετε στο αριστερό μέρος της ιστοσελίδας μας την πιο κάτω εικόνα, τότε θα μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ζωντανές μεταδόσεις μας!
 


Για τους χρήστες Tablet - Smart Phone - Android, καθώς και Η/Υ με Google Chrome η μετάδοση ξεκινά αρκεί να πατήσετε το πλήκτρο 'PLAY' στον εμφανιζόμενο 'player'.

Επίσης, για τους χρήστες Tablet - Smart Phone - Android, μπορείτε να κατεβάσετε την δωρεάν εφαρμογή 'TUNE IN' και εν συνεχεία στο πεδίο αναζήτηση γράψτε AGIA GLYKERIA.
(TuneIn)


Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα εντοπίσετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον τεχνικό υπεύθυνο κ. Πασσαρέα Μιχαήλ στο τηλέφωνο 6973367712 

<Εθελοντική Ομάδα  Ι. Ν. Αγίας Γλυκερίας Γαλατσίου>