Γιορτή Λήξης του Ενοριακού Κοινωνικού Φροντιστηρίου και των Κατηχητικών

Από τη Γιορτή Λήξης 
του Ενοριακού Κοινωνικού Φροντιστηρίου 
και των Κατηχητικών του Τομέα Νεότητος και Οικογενείας 
του Καθεδρικού Ι. Ναού Αγ. Γλυκερίας Γαλατσίου,
(19 Μαΐου 2024)
 

Σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα γεμάτη χαρά, από τους Νέους και τα παιδιά του Τομέα Νεότητος και Οικογένειας του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίας Γλυκερίας Γαλατσίου, αλλά και τους εκπαιδευτικούς και γονείς, πραγματοποιήθηκε στις 19 Μαΐου 2024 η ετήσια εορτή λήξης των κατηχητικών δράσεων του Ιερού Ναού.



Η εορτή, έλαβε χώρα Στην αίθουσα εκδηλώσεων των 3ου-4ου δημοτικών σχολείων Γαλατσίου.

Παρέστησαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής και Διευθυντής του 16ου Δημοτικού Σχολείου Γαλατσίου κ. Νίκος Μαγκανάρης και η Αντιδήμαρχος του Δήμου μας και Εθελόντρια του Κ.Ε.Α. της Ενορίας μας κ. Έφη Μπούρα, Εκπαιδευτικοί και γονείς και αρκετοί Ενορίτες.

 


Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι όλα τα παιδιά στο τέλος της εκδήλωσης για την συμμετοχή τους έλαβαν αναμνηστικό δώρο και κεράσματα. 



Προ του τέλους, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αθηναγόρας Σουπουρτζής, μίλησε καταλλήλως προς τα Νειάτα, ευχαρίστησε τους καλούς του Κατηχητές και όλους όσοι βοηθούν το έργο του Τομέως Νεότητος της Ενορίας, ενημέρωσε όλους για νέες δράσεις που ετοιμάζονται και ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι με την ευλογία του Θεού.

Δείτε βιντεάκι από την γιορτή Λήξης του Ενοριακού Κοινωνικού Φροντιστηρίου και των Κατηχητικών του Τομέα Νεότητος και Οικογενείας του Καθεδρικού Ι. Ναού Αγ. Γλυκερίας Γαλατσίου.