ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ «ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ»

 ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΑ  ΕΚΔΗΛΩΣΗ 
ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ «ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ», 
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Η ΕΝΟΡΙΑ ΑΓΙΑΣ ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.
 
Ο Πρόεδρος του ΕΦΤ της Ενορίας μας, π. Αθηναγόρας Σουπουρτζής, ευλόγησε την βασιλόπιτα και ευχαρίστησε τους 80 Εθελοντές και Εθελόντριες του Έργου του Ιερού Ναού Αγίας Γλυκερίας.
 

Την Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023, πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια φιλανθρωπική Εκδήλωση του Πνευματικού Κέντρου «Άγιος Νεκτάριος» (οδ. Λυσίου 2 και Ιπποκράτους) του Καθεδρικού Ι. Ναού Αγίας Γλυκερίας, Πολιούχου Γαλατσίου.
 
Το Πρώτο στην ιστορία της Ενορίας μας, Πνευματικό Κέντρο της, δημιουργήθηκε και εγκαινιάστηκε ολίγον προ της καραντίνας και σήμερα ξεκίνησε και επίσημα τις Φιλανθρωπικές, Κοινωνικές, Πολιτιστικές και Νεανικές εκκλησιαστικές δράσεις του, με συγκέντρωση των ογδόντα (80) περίπου Εθελοντριών και Εθελοντών του Κέντρου Ενοριακής Αγάπης μας ( υπήρξαν και κάποιοι, οι οποίοι, καίτοι ήθελαν, δεν κατάφεραν να παραστούν για λόγους υγείας, αλλά φρόντισαν να επικοινωνήσουν μαζί μας). 
 




Η φιλανθρωπική εκδήλωση περιελάμβανε, συν τοις άλλοις, πολύ ενδιαφέρουσα, επίκαιρη ομιλία από την Ελλογιμωτάτη Αν. Καθηγήτρια της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κα Ελένη Γιαννακοπούλου με θέμα «Ο Μέγας Βασίλειος και η φιλανθρωπία».
 

Ο π. Αθηναγόρας, τους ευχαρίστησε όλους για την προσφορά τους και ευχήθηκε η Αγία Γλυκερία και ο Άγιος Νεκτάριος να τους ευλογούν πάντοτε.