ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΑΣ

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ενορίας μας, 
π. Αθηναγόρας Σουπουρτζής, 
Γραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, 
κατόπιν προσκλήσεως, ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιττα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καθώς και των Συλλόγων Θεσσαλών Γαλατσίου « Η Αργώ» και Πελοποννησίων Γαλατσίου. 
 
Καλή Χρονιά σε όλους!

Το απόγευμα της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου 2023, κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σίμου Κεδίκογλου και της Γενικής Γραμματέως κ. Χριστιάνας Καλογήρου, ο π. Αθηναγόρας ετέλεσε Αγιασμό και  ευλογήσε την παραδοσιακή Αγιοβασιλόπιττα του Υπουργείου, παρουσία και του Υφυπουργού κ. Γιώργου Στύλιου, του Γενικού Γραμματέα κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη και υπηρεσιακών παραγόντων.
 
 
 


Μετά την Τελετή, ακολούθησε υπηρεσιακή συνεργασία για θέματα κοινού ενδιαφέροντος με τα ως άνω πρόσωπα, καθώς και τον Διευθυντή του Γραφείου της Γεν. Γραμματέως κ. Ιωάννη Βέργου.
 

Ωσαύτως, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 το απόγευμα, στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Γαλατσίου, κατόπιν προσκλήσεως του δραστήριου Προέδρου κ. Γιάννη Κουσαΐτη, ο π. Αθηναγόρας ευλόγησε την κοπή της Αγιοβασιλόπιττας του Συλλόγου Θεσσαλών Γαλατσίου «Η Αργώ», παρουσία του Δημάρχου Γαλατσίου κ. Γιώργου Μαρκόπουλου, Αντιδημάρχων, του Προέδρου και Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, Πολιτευτών, εκπροσώπων Φορέων κ Συλλόγων και πολλών Θεσσαλών και Γαλατσιωτών.
 




Σε αμφότερες τις τελετές, επιδαψίλευσε προς όλους τους παρισταμένους, τις οικογένειές τους και τους συνεργάτες τους την ευλογία του Θεού και ευχήθηκε Καλή Χρονιά με υγεία, ευτυχία, δημιουργικότητα, προκειμένου όλοι με ομόνοια, καλή συνεργασία και αγάπη να μπορούμε προσφέρουμε ό,τι καλύτερο στον Άνθρωπο και την Κοινωνία.