ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

Ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης π. Αθηναγόρας 
τέλεσε Ιερό Τρισάγιο στον Καθεδρικό Ναό της Πόλεώς μας 
για τον αείμνηστο ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΡΓΥΡΟ.

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Αθηναγόρα Σουπουρτζή, Γραμματέως στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος και Προέδρου Κ.Ε.Α. του Καθεδρικού Ι. Ν. Αγίας Γλυκερίας Γαλατσίου τελέστηκε σήμερα επί τη αποδόσει της Εορτής της Πεντηκοστής.



Προ του πέρατος, ο Πανοσιολογιώτατος ομίλησε επικαίρως για τη σημασία της παρουσίας του Αγίου Πνεύματος στη ζωή του Πιστού και τη συγχωρητικότητα, αφορμώμενος από το σημερινό Ευαγγελικό ανάγνωσμα, ενώ συγκινημένος αναφέρθηκε με θερμούς λόγους στην εκλεκτή προσωπικότητα και την προσφορά του πρότριτα αδοκήτως κοιμηθέντος Ιατρού, υποψ. Δημάρχου και πρ.Δημοτικού Συμβούλου Γαλατσίου, Γεωργίου Αργυρού, με τον οποίον ο π. Αθηναγόρας συνδεόταν φιλικά και οικογενειακά.

Εν συνεχεία στον Καθεδρικό Ναό της Πόλεώς μας τελέστηκε Επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ αναπαύσεως του αειμνήστου Γεωργίου Αργυρού.

 

 Τέλος ο Αρχιμανδρίτης ετέλεσε Αρτοκλασία που προσέφεραν ευλαβείς Ενορίτες προεορτάζοντες, για ειδικούς λόγους, την επικείμενη Ιερά Μνήμη του Αγίου Ενδόξου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου.