Η ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΤΟΥ Ι. ΝΑΟΥ ΜΑΣ - 12 και 13 Μαΐου 2021

 Η ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΤΟΥ Ι. ΝΑΟΥ ΜΑΣ

(12 και 13 Μαΐου 2021)

Με εκκλησιαστική Μεγαλοπρέπεια και κατάνυξη, τελέστηκαν και φέτος, οι Πανηγυρικές και Εορταστικές Ακολουθίες επί τη Μνήμη της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Γλυκερίας της Μυροβλύτιδος και Θαυματουργού, Πολιούχου της Πόλεως του Γαλατσίου.

 (ΠΑΡΑΜΟΝΗ 12 Μαΐου 2021)

Την παραμονή της εορτής, του Πανηγυρικού Εσπερινού προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ανδρούσης κ. Κωνστάντιος,  ο οποίος εκύρηξε το Θείο λόγο .


Συμμετείχε πλήθος κόσμου τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα και τις αποστάσεις, ο Δήμαρχος Γαλατσίου κος Γεώργιος Μαρκόπουλος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.









 
   
(ΑΝΗΜΕΡΑ 13 Μαΐου 2021)
 Ανήμερα της εορτής, το πρωί  κατά την ακολουθία του Όρθρου και την Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξήρχε  ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ανδρούσης  κ. Κωνστάντιος.
 

 






 (ΑΝΗΜΕΡΑ ΕΣΠΕΡΑΣ 13 Μαΐου 2021)
 
Το εσπέρας της κυριωνύμου ημέρας, έγινε ο Μεθεόρτιος Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση εις την Αγίαν.

ΦΕΤΟΣ Η ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΙΚΟΝΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ. 
 

Η Ι. ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΑΓΙΑΣ ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ ΜΕΤΕΦΕΡΘΗ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣΙΟΛΟΓΙΩΤΑΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜ ΑΪΒΑΛΙΩΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣΙΟΛΟΓΙΩΤΑΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΑΘΗΝΑΓΟΡΟΥ ΣΟΥΠΟΥΡΤΖΗ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΕΤΕΛΕΣΕ Ο ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ Π. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΠΙΤΖΙΟΓΛΟΥ. ΠΑΡΕΣΤΗΣΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ