ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

 
Ο Υπεύθυνος του ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΕΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αθηναγόρας Σουπουρτζής, Συνοδικός Γραμματεύς, ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ, ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΣ, απέστειλε ( διά του e-mail) μέσω των Διευθυντών των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της Ενορίας μας, πρός Όλους τους Εκπαιδευτικούς και Μαθητές της Ενορίας, Το Μήνυμα επί τη Εορτή των Τριών Ιεραρχών του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ και των Μελών της ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ, συνοδευόμενο από το κάτωθι κείμενο:

ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ
Ι. Ν. ΑΓ. ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
ΤΟΜΕΑΣ ΝΕΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
ΤΗΛ. 6945816860


                  Γαλάτσι, 29.1.2021

ΠΡΟΣ
Τους Διευθυντές
Των Σχολείων
Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας
Εκπαιδεύσεως
Της Ενορίας μας


Αγαπητέ Κύριε Διευθυντά,

Ως Υπεύθυνος Νεότητος και Οικογενείας του Ι. Ναού Αγίας Γλυκερίας Πολιούχου του Γαλατσίου, της Ενορίας του Σχολείου Σας, θα ήθελα, με την ευκαιρία της Εορτής των Τριών Ιεραρχών, Προστατών Αγίων της Παιδείας και των Γραμμάτων μας, να ευχηθώ σε Εσάς προσωπικώς αλλά και σε όλους τους Εκπαιδευτικούς του Σχολείου και τους μαθητές Σας, καθώς και στις οικογένειες όλων σας, Χρόνια Πολλά με υγεία και κάθε καλό στη ζωή Σας.

Επίσης επιθυμώ να Σας διαβεβαιώσω για την μεγάλη εκτίμηση που τρέφω για το σπουδαίο έργο το οποίο επιτελείτε και στο οποίο πάντοτε η Εκκλησία μας ήταν και είναι έτοιμη να σταθεί αρωγός.

Παρακαλώ να γνωρίζετε οτι βρίσκομαι πάντοτε στη διάθεση του Σχολείου και τη δική Σας, προκειμένου από κοινού να προσφέρουμε ο,τι καλύτερο στα παιδιά και τους Νέους μας.

Τέλος, Σας επισυνάπτω Μήνυμα επί τη Εορτή των Τριών Ιεραρχών, του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ.  ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ Β' και των Μελών της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και παρακαλώ να λάβει γνώση η Σχολική Κοινότητα με κάθε μέσο που κρίνετε πρόσφορο.

Μετ' ευχών, τιμής και της εν Κυρίω αγάπης,
+ Αρχιμανδρίτης Αθηναγόρας Σουπουρτζής



Κοινοπ.
- ΔΗΜΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
( επισυνάπτεται το ΜΗΝΥΜΑ)