ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΔΙΑΜΑΝΤΙ" ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ

Αγιασμός ενάρξεως λειτουργίας στο Νέο Κέντρο Ενοριακής Αγάπης και Κέντρο Νεότητος της Ενορίας! Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο Καθεδρικός Ναός της Πόλης μας αποκτά τέτοιο χώρο για την επιτέλεση του έργου του!
 
ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ " ΔΙΑΜΑΝΤΙ" ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ, 
ΤΟ ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΝΕΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
(24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020)
 

ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΟΣΜΟΥ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΝΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΝΕΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΎ ΝΑΟΥ ΑΓΙΑΣ ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.

Ο ΠΑΝΟΣΙΟΛΟΓΙΩΤΑΤΟΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΠΑΤΗΡ ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ ΣΟΥΠΟΥΡΤΖΗΣ, ΣΥΝΟΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΝΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΥΣ.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΑΘΗΝΑΓΟΡΟΥ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΕΤΕΛΕΣΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ε.Σ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ ΠΑΝΟΣΙΟΛΟΓΙΩΤΑΤΟΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΚΕΙΜ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ , Ο ΠΟΛΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ ΠΑΤΗΡ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΧΑΒΑΤΖΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ ΠΑΤΗΡ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΠΙΤΖΙΟΓΛΟΥ .
ΕΤΕΘΗΣΑΝ ΠΡΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΙΜΙΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΛΕΊΨΑΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ.

ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΣΑΝ Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΩΜΑΝΟΣ, ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΤΙΝΑ ΣΠΗΛΙΩΠΟΥΛΟΥ- ΧΡΥΣΑΓΗ, ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΡΕΔΙΝΗΣ, Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΡΕΣ, Ο ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΎΜΒΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΣΤΑΣ, ΟΙ Δ.Σ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ , ΜΕΜΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΖΩΜΠΟΣ, Ο ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΤΑΗΣ, Ο ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΧΙΖΟΓΙΑΝΝΗΣ, Ο ΔΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ <ΓΡΑΜΜΗ> ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΙΜΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ.

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΕΓΙΝΕ ΜΑΘΗΜΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉΣ ΠΡΟΣΦΟΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ κα ΒΙΟΛΕΤΑ ΡΩΤΑ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΕΝΑ ΚΕΡΑΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

 Η ΑΓΙΑ ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ.