Η ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ...

ΠΕΜΠΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019
Εκδήλωση - Ομιλία με θέμα " Ο Άγιος Παΐσιος μου είπε.."



Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου, παρά την δυνατή βροχόπτωση, έλαβε χώρα στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Γαλατσίου, την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 6.30 μ.μ. η Εκδήλωση - Ομιλία που διοργάνωσε ο Τομέας Νεότητος και Οικογενείας της Ενορίας μας και ο Υπεύθυνος αυτού, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αθηναγόρας Σουπουρτζής, Συνοδικός Γραμματέας και είχε ως θέμα " Ο Άγιος Παΐσιος μου είπε..", με ομιλητή τον κ. Αθανάσιο Ρακοβαλή, Εκπαιδευτικό - Φυσικό και Συγγραφέα. 







Ο ομιλητής αναφέρθηκε με εναργέστατο και βιωματικό τρόπο στην σπουδαία προσωπικότητα και στη διδασκαλία του σύγχρονου Αγίου της Εκκλησίας μας, Οσ. Παϊσίου του Αγιορείτου, ενώ μετά το τέλος, ακολούθησαν ενδιαφέρουσες ερωτήσεις και διάλογος. Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε με το σωματείο Ενωμένη Ρωμιοσύνη.

 
 
 
 
 

Κατά τη διάρκεια του Εσπερινού που προηγήθηκε και της εκδηλώσεως ετέθησαν προς προσκύνησιν Ιερά εικόνα του Οσίου Παϊσίου καθώς και Ιερό λείψανο του Οσίου Αρσενίου του Καππαδόκου, αναδόχου και πνευματικού πατρός του Οσίου Παϊσίου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου μας, Πρόεδροι και Εκπρόσωποι Συλλόγων, Εκπαιδευτικοί και πολλοί Γαλατσιώτες.

ΑΚΟΥΣΤΕ Ή ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ MP3