ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ

 ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ 
Ο ΓΑΛΑΤΣΙΩΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ 
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΟΛΙΟΣ,
ΝΕΟΣ ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΛΕΥΩΝ
 Ο Γαλατσιώτης Γιατρός Παθολόγος, Δρ Θεολογίας και τ. Προϊστάμενος του Καθεδρικού Ναού της Αγίας Γλυκερίας είναι ο νέος Γενικός Διευθυντής της Διοικήσεως της Μητρόπολης Δρυινουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίστης στην Ήπειρο. 

 

Ο Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. Ανδρέας διόρισε στις 3 Ιουνίου 2019 τον « δικό μας» Αρχιμανδρίτη π. Νικόλαο Απ. Λιόλιο, Γενικό Αρχ. Επίτροπο – Πρωτοσυγγελεύοντα της Μητροπόλεως. 

 

Ο Αρχιμανδρίτης π. Νικόλαος, αγαπητός σε όλους, γεννήθηκε στο Γαλάτσι, φοίτησε στα Σχολεία του Γαλατσίου και υπηρέτησε τους ανθρώπους της Πόλης μας για περίπου 25 χρόνια ως Οικογενειακός Γιατρός και Γιατρός Παθολόγος αλλά και ως Προϊστάμενος του Καθεδρικού Ναού της Αγίας Γλυκερίας, αφήνοντας πολύ αξιόλογο έργο με κορωνίδα την ολοκληρωτική ανακαίνιση του Ναού της Αγίας Γλυκερίας, την εκ θεμελίων δημιουργία βοηθητικών χώρων του Ναού και βέβαια την εκ βάθρων ανέγερση Παρεκκλησίου του Αγίου Νικόδημου. 
 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νικόλαος Λιόλιος έχει τιμηθεί από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος με την ανώτατη τιμητική διάκριση, το Παράσημο του Αποστόλου Παύλου μετά Διπλώματος για την προσφορά του στην Εκκλησία και στον Άνθρωπο. 
Διαβάστε το Δελτίο Τύπου της Εφημερίδας < ΓΡΑΜΜΗ >
πατώντας στον κάτωθι σύνδεσμο