ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΕΦΤ ΤΟΥ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΥ Ι. ΝΑΟΥ ΑΓΙΑΣ ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ

ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΕΦΤ ΤΟΥ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΥ 
Ι. ΝΑΟΥ ΑΓΙΑΣ ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΠΑΝΟΣΙΟΛΟΓΙΩΤΑΤΟ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ 
ΑΘΗΝΑΓΟΡΑ ΣΟΥΠΟΥΡΤΖΗ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ
 
 Το απόγευμα της Τρίτης 2 Ιανουαρίου 2024, με αισθήματα χαράς και σε κλίμα αγάπης, ο Πρόεδρος, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Αθηναγόρας Σουπουρτζής, Γραμματεύς της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος  ευλόγησε και έκοψε την Βασιλόπιτα του ΕΦΤ του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίας Γλυκερίας Γαλατσίου. 

  Στη σεμνή Τελετή, η οποία έλαβε χώρα στο Ναό μας, εκλήθησαν * και παρέστησαν άπαντα τα Αξιότιμα Μέλη του ΔΣ- πλήν ενός Αξιοτίμου Μέλους, το οποίο απουσιάσε αιτιολογημένα, καθώς και αντιπροσωπευτικά μερικές Εθελόντριες που διακονούν στο Εκθετήριο του Ναού και τον Έρανο της Αγάπης. 


 Ο Πανοσιολογιώτατος  Πρόεδρος μετέφερε  τις ευχές και ευλογίες του Ποιμενάρχου μας, Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ Β´, ενημέρωσε για το επιτελεσθέν φιλανθρωπικό έργο κατά μήνα Δεκέμβριο 2023 και ευχήθηκε σε όλους υγεία, δύναμη και κάθε ευλογία για την νέα χρονιά.



Το φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι εις τιμήν του Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως του εν Αιγίνη, που είναι ο Προστάτης και Έφορος του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας μας ( οδ. Λυσίου 2 & Ιπποκράτους, Γαλάτσι) !

 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!

*Λόγω αυξήσεως των εποχικών ιώσεων που ταλαιπωρούν αρκετούς Εθελοντές της Ενορίας, το ΔΣ απεφάσισε να κληθούν αντιπροσωπευτικώς μόνο λίγες Εθελόντριες και να διανεμηθούν κομμάτια Βασιλόπιτας σε Όλο το εκκλησίασμα της Αγίας Γλυκερίας την προσεχή Κυριακή μετά την Θεία Λειτουργία, από το προαύλιο του Ναού.