ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ

7ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ

ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ

Από 22 έως 28 Σεπτεμβρίου 20171η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΤΕΛ-ΑΒΙΒ (22/09/2017)
Συγκέντρωση των προσκυνητών για το αεροδρόμιο. Μετά τον σχετικό έλεγχο πτήση για το αεροδρόμιο Ben Gurion του Τελ-Αβίβ. Το προσκύνημά μας αρχίζει αμέσως με την επίσκεψη της πόλεως Λήδας όπου βρίσκεται ο Τάφος του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην Βηθλεέμ. Άφιξη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΙΕΡΙΧΩ (23/09/2017)
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την όαση της Ιεριχούς μια από τις αρχαιότερες πόλεις του κόσμου. Θα επισκεφτούμε την Ιερά Μονή Χοτζεβά, όπου βρίσκεται και το Σπήλαιο του Προφήτη Ηλία, το Σαραντάριο όρος, όπου ο Κύριος νήστεψε σαράντα ημέρες, την Ιερά Μονή Προφήτη Ελισαίου, όπου βρίσκεται και η Συκομορέα του Ζακχαίου. Επόμενος σταθμός μας ο Ιορδάνης ποταμός στα σύνορα Ισραήλ και Ιορδανίας όπου θα πραγματοποιηθεί Αγιασμός. Συνεχίζουμε για την Ιερά Μονή Αββά Γερασίμου του Ιορδανίτη. Στην επιστροφή για την Βηθλεέμ θα επισκεφτούμε στην πόλη της Βηθανίας την Ι.Μ. Προϋπαντήσεως. Άφιξη στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΤΙΒΕΡΙΑΔΑ (24/09/2017)
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την περιοχή της Γαλιλαίας. Θα επισκεφτούμε το Όρος Θαβώρ που πραγματοποιήθηκε η Μεταμόρφωση του Κυρίου, την πόλη Κανά που έγινε το πρώτο θαύμα του Κυρίου, την Ναζαρέτ όπου θα προσκυνήσουμε το φρέαρ όπου πραγματοποιήθηκε ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου. Επόμενος σταθμός μας η Καπερναούμ όπου θα επισκεφτούμε τον Ναό των Αγίων Αποστόλων και περνώντας από το όρος των Μακαρισμών και τον πολλαπλασιασμό των 5 άρτων παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής για την Βηθλεέμ. Άφιξη στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΒΗΘΛΕΕΜ (25/09/2017)
Μετά το πρωινό θα γνωρίσουμε την Βηθλεέμ. Θα επισκεφτούμε την Βασιλική της Γεννήσεως, το Σπήλαιο των Νηπίων, το χωριό των Ποιμένων και την Ιερά Μονή Αββά Θεοδοσίου. (Προαιρετικό προσκύνημα στον Άγιο Σάββα Ηγιασμένο). Συνεχίζουμε για την Ι.Μ. Αγίου Συμεών του Θεοδόχου και για την Ι.Μ. Τιμίου Σταυρού. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.


5η ΗΜΕΡΑ: ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ (26/09/2017)
Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε τον Ναό της Αναστάσεως, όπου θα προσκυνήσουμε τον Πανάγιο Τάφο, την Αγία Αποκαθήλωση, τον Φρικτό Γολγοθά και τα Παρεκκλήσια που στεγάζονται στον Ναό της Αναστάσεως. Ξεκινώντας την οδό του μαρτυρίου θα προσκυνήσουμε στο Πραιτώριο την φυλακή του Κυρίου μας και το σπίτι της Αγίας Άννης όπου γεννήθηκε η Παναγία μας. Συνεχίζουμε για την Γεσθημανή στον τάφο της Παναγίας. Επίσκεψη Αγία Σιών για να επισκεφτούμε το Υπερώο όπου πραγματοποιήθηκε ο Μυστικό Δείπνος, το σπίτι του Ιωάννη όπου κοιμήθηκε η Παναγία μας. Άφιξη στο ξενοδοχείο στην Ιερουσαλήμ, δείπνο, διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ (27/09/2017)
Μετά το πρωινό αναχώρηση για τον Ναό της Αναστάσεως για να παρακολουθήσουμε την τελετή Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού. Μετά το πέρας ελεύθερος χρόνος στην Παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ - ΑΘΗΝΑ (28/09/2017)
Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Όρος των Ελαιών για να επισκεφτούμε την Ανάληψη και την Μικρή Γαλιλαία. Αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Tel Aviv και μετά τον απαραίτητο έλεγχ, πτήση για την Αθήνα. Τέλος εκδρομής.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 750

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

1) Αεροπορικά Εισιτήρια ΑΘΗΝΑ, ΤΕΛ-ΑΒIB, ΑΘΗΝΑ
2. Διαμονή σε ξενοδοχείο σε δίκλινα δωμάτια
3. Φόροι συνόρων
4) Πρωινό & ένα γεύμα καθημερινά στα ξενοδοχεία
5) Όλες οι μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια
6) Όλες οι εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
7. Αρχηγός – Συνοδός

Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται:
1) Ό,τι αναφέρεται προαιρετικά στο πρόγραμμα
2. Φιλοδωρήματα 10
3) Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
4) 10 για τον Άγιο Σάββατο
5) 13 τελεφερίκ για Σαραντάριο
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στον Π. Αντώνιο: 6939-460444
Στην Κυρία Ντίνα: 6949-710141
Στον Ι. Ναό: 210-2931523

ΠΡΟΣΟΧΗ
Μέχρι τις 15 Αυγούστου πρέπει 
να έχετε κλείσει θέση,
να έχετε δώσει προκαταβολή
και να έχετε διαβατήρια.