ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ!

 ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ 
ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ!
 

Συσκευάστηκαν μόλις και τα Πασχαλινά αυγά- προσφορά της παλαιότερης Εθελόντριας της Ενορίας μας, της κας Βούλας, την οποία ευγνωμονούμε- από τις Εθελόντριες Συνεργάτιδές μου στο  Κ. Ε. Α. του Ι.Ν. Αγίας Γλυκερίας Γαλατσίου, τα οποία μαζί με το κρέας, τα τρόφιμα, τα ευωδιαστά τσουρέκια και τα λαμπροκούλουρα, θα μπουν σε κάθε ευάλωτο νοικοκοιριό που δοκιμάζεται από δυσκολίες της ζωής και δεν διαθέτει ακόμα και τα θεωρούμενα αυτονόητα προκειμένου να  ευφρανθεί- και διά της υλικής τροφής- κατά την μεγαλύτερη Εορτή της Ορθοδοξίας, το Πάσχα!

 Με πολλή αγάπη Όλοι οι Εθελοντές και οι Εθελόντριες ετοιμάζουν στο Πνευματικό Κέντρο «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ» της Ενορίας Αγίας Γλυκερίας τα ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΔΕΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ για το Πασχαλινό γεύμα των ευάλωτων οικογενειών ώστε να μην αισθανθούν μόνοι στην μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης! Σκεπτόμαστε τους αδελφούς μας  με στοργή!

Ευχαριστούμε εκ βάθους ψυχής Όλους τους Φιλάνθρωπους Δωρητές και Ενορίτες μας, καθώς και τους Εθελοντές μας! 

Μπράβο σε όλους και όλες σας! Ξέρω οτι αυστηρά δεν επιθυμείτε δημόσιες ονομαστικές ευχαριστίες! Ο Θεός όμως που γνωρίζει και την αγάπη σας και την προσφορά σας εύχομαι ολόψυχα να σας ευλογεί! Να σας δίνει δύναμη ο Θεός να συνεχίζετε το θεάρεστο έργο της Εκκλησίας και να είστε η δύναμη όλων των απόρων που σας χρειάζονται!

Διά το ΔΣ του ΕΦΤ Ι. Ν. ΑΓΙΑΣ ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

+ Αρχιμ. Αθηναγόρας Σουπουρτζής