ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ (ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2024)

 ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΑΓ. ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
 

Αργά το απόγευμα της Τρίτης, 16 Απριλίου 2024, ο Πρόεδρος ΕΦΤ Ι. Ναού Αγ. Γλυκερίας Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αθηναγόρας Σουπουρτζής πραγματοποίησε, μαζί με Εθελοντές και Εθελόντριες της Ενορίας μου, Αγ. Γλυκερίας Γαλατσίου, μια Δράση για τους Αστέγους Συνανθρώπους μας στην πλατεία Κουμουνδούρου, στο πλαίσιο σχετικού προγράμματος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.




Η Ενορία μας διένειμε διακόσιες πενήντα (250) σακούλες με  τρόφιμα και ρουχισμό, τα οποία προσέφεραν φιλάνθρωποι Ενορίτες μας.

Ιδιαίτερη ευλογία η παρουσία του Θεοφιλ. Επισκόπου  Θεσπιών κ. Παύλου και του αγαπητού αδελφού,  Αρχιμανδρίτου π. Αλεξίου Γιαννιού από τον Αγ. Γεώργιο Παπάγου, υπευθύνου του προγράμματος.
 
Σταθερά δίπλα μας σε δράσεις αλληλεγγύης η Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής κα Ελευθερία (Ρίτα) Μωραϊτάκη – Πικρού.




Στη δράση συμμετείχε με προσφορά τροφίμων, ρουχισμού και κλιμάκιο ο  Σύλλογος των αγαπητών μου συμπατριωτών του π. Αθηναγόρα των Αγριτών Λέσβου «Ο Άγιος Δημήτριος». 
 
Προς όλους όσοι προσέφεραν και βοήθησαν αυτή τη Δράση έμπρακτης Χριστιανικής Αγάπης και Αλληλεγγύης της Ενορίας Αγ. Γλυκερίας ο Πανοσιολογιώτατος Πρόεδρος π. Αθηναγόρας εκφράζει θερμές ευχαριστίες και εύχεται την ευλογία του Θεού για τους ίδιους και τις Οικογένειές τους.




 
Η προσφορά της Αγάπης, της Στήριξης και της Αλληλεγγύης μας σε Συναθρώπους μας που το έχουν ανάγκη συνιστά Χριστιανικό καθήκον.