Η ΠΙΤΑ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΕΡΑΝΟΥ ΑΓΑΠΗΣ

Η ΠΙΤΑ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΩΝ ΤΟΥ 
ΕΡΑΝΟΥ ΑΓΑΠΗΣ και του ΕΚΘΕΤΗΡΙΟΥ
του Ι. Ν. Αγ. Γλυκερίας Γαλατσίου
 
 Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα, το πρωί του Σαββάτου 13 Ιανουαρίου 2024 και κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη π. Αθηναγόρα Σουπουρτζή,  Πρόεδρο ΕΦΤ του Καθεδρικού Ι. Ν. Αγ. Γλυκερίας Γαλατσίου,  οι πολυπληθείς Εθελόντριες του Εράνου της Αγάπης και της Εκθέσεως του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίας Γλυκερίας Γαλατσίου έκοψαν την Αγιοβασιλειόπιττα τους εντός του Ιερού Ναού.

Ο π. Αθηναγόρας, αφού ευλόγησε και έκοψε την Αγιοβασιλειόπιττα, ως Πρόεδρος ΕΦΤ, ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα λειτουργία του Εράνου Αγάπης και του Εκθετηρίου της Ενορίας - το οποίο αποτελεί το μοναδικό έσοδο του Έργου της Ενορίας για τη Νεολαία - και μάλιστα από την μεγάλη συμπαράσταση όλων των Ενοριτών Γαλατσιωτών και φίλων της

Ενορίας στο εκκλησιαστικό μας Έργο και εκφράζοντας για μία ακόμα φορά τις ευχαριστίες του προς Όλες τις Εθελόντριες, ανέφερε ότι «όλα αυτά τα έργα της αγάπης, τα οποία πραγματοποιούμε στην ενορία της Αγίας Γλυκερίας και στο Γαλάτσι ευρύτερα, είναι για όλους που το έχουν ανάγκη και περιμένουν την αγάπη όλων μας. Στις δύσκολες ημέρες που ζούμε, εδώ περισσεύει η αγάπη γιατί τόσο η τοπική μας Εκκλησία όσο και όλοι οι ευγενείς κάτοικοι της περιοχής μας θεωρούν την συμπαράσταση προς τον κάθε άνθρωπο ως βασική αρχή και θεμέλιο της χριστιανικής ζωής». 

 

Τέλος μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Ποιμενάρχου μας και Προέδρου Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου, Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ Β´ για το νέο έτος 2024.




Παρούσα τιμητικώς η Νέα Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας και δραστήρια Εθελόντρια της Ενορίας μας, Αξιότ. κυρία Έφη Πολυχρονοπούλου, η οποία μετέφερε τις ευχές αλλά και τη συμπαράσταση στο εκκλησιαστικό μας έργο του Δημάρχου Γαλατσίου κ. Γιώργου Μαρκόπουλου.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! 
ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΠΑΡΑ ΚΥΡΙΟΥ  ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ, 
ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΕΡΓΑ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ 
ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ !