ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ

Ως Ιδρυτής και Υπεύθυνος του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ Ι. ΝΑΟΥ ΑΓ. ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ  εδώ και 9 περίπου χρόνια, γνωρίζω πλέον καλά ότι οι Εθελοντές Εκπαιδευτικοί μας αποφεύγουν συστηματικά τις δημόσιες ευχαριστίες - και μάλιστα ονομαστικές.  Ό,τι προσφέρουν, το προσφέρουν «με την καρδιά τους» πραγματικά! 

Ωστόσο κατ´ εξαίρεσιν, ας μου επιτραπεί να ευχαριστήσω σήμερα ιδιαιτέρως μία από τους 8 Εθελοντές Εκπαιδευτικούς μας, την ενορίτισσά μας Σταματία Μουλαρά. 

Η Σταματία, νέα επιστήμων - Οικονομολόγος με μάστερ και υποψ. διδάκτωρ, εκλεκτή σύζυγος και μητέρα, εργαζομένη, είχε την κοινωνική ευαισθησία να προσφέρει επί τέσσερα (4) συναπτά έτη εξαιρετικά σημαντικής βοήθεια στα άπορα παιδιά μας. Πλέον η Δημόσια Υπηρεσία στην οποία εργάζεται την μεταθέτει κατόπιν αιτήματός της στο τόπο καταγωγής της και συνεπώς δεν θα βρίσκεται πλέον στο Γαλάτσι. 

Θα ήθελα να της πω δημοσίως - παρότι ξέρω ότι θα προσκρούσω στην ταπεινοφροσύνη της - ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» εκ μέρους των μαθητών της και των οικογενειών τους για την προσφορά της αλλά ΚΥΡΙΩΣ για το ΗΘΟΣ της!

Ευχαριστούμε την Σταματία όπως και όλους τους Εθελοντές μας πρωτίστως για το ΗΘΟΣ τους! Ο Θεός να τους ευλογεί πάντοτε!

+ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ ΣΟΥΠΟΥΡΤΖΗΣ