ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ Η ΦΕΤΙΝΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

 ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ Η ΦΕΤΙΝΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 
(2022 - 2023) ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ 
ΤΟΥ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ 
ΑΓΙΑΣ ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ!
 Με την βοήθεια της Πολιούχου μας Αγίας Γλυκερίας, με την ευλογία και το ενδιαφέρον του Ποιμενάρχου και Πατέρα μας, Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών Και Πάσης Ελλάδος κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ Β´ και με την πολύτιμη προσφορά των εθελοντών Καθηγητών και Δασκάλων μας, το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ της Ενορίας ΑΓΙΑΣ ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ προσέφερε για 8η σχολική χρονιά ΔΩΡΕΑΝ βοήθεια, ελπίδα και υψηλού επιπέδου διδασκαλία στα παιδιά ευάλωτων οικονομικά οικογενειών της πόλης μας, του Γαλατσίου.
Μεγάλη η χαρά Όλων μας- μικρών και μεγάλων- και ιδιαιτέρως η δική μου ως Ιδρυτού και Υπευθύνου, στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΑΣ ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ !!!
 

Οι 16 μαθητές-τριες μας προσπάθησαν και επέτυχαν και φέτος και τούτο φέρεται εις γνώσιν όλων με ιδιαίτερη τιμή και χαρά. 
Αξίζει να σημειωθεί οτι φέτος αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς και ιδιαίτερα ζητήματα μαθησιακών δυσκολιών κάποιων μαθητών, καθώς μεσολαβήσαμε για  παραπομπή σε αρμόδιες υπηρεσίες και έτσι οι μαθητές έλαβαν την ειδική στήριξη που δικαιούνταν!
 
Όλες αυτές τις επιτυχίες που σημειώνουν τα παιδιά μας στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Ι. ΝΑΟΥ ΑΓΙΑΣ ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ, κατ´ αυτά τα 8 σχολικά έτη, επιτυγχάνονται με την αγάπη και το θεάρεστο έργο που προσφέρουν αφιλοκερδώς οι εμπειρότατοι 9 εθελοντές Καθηγητές και Δάσκαλοι και οι πολυπληθείς  εθελόντριες και εθελοντές Συνεργάτες μου, τους οποίους ευχαριστώ ευγνωμόνως και ευλογώ ολοψύχως για ό,τι έκαναν, κάνουν και θα κάνουν για τα ΠΑΙΔΙΑ  μας.
 
Εύχομαι στα Νειάτα μας να έχουν πάντοτε την ευλογία του Θεού και καλή Πρόοδο!
 
Πολλά συγχαρητήρια και σε όλους τους μαθητές-τριες μας!!!

 Ο Υπεύθυνος

Αρχιμανδρίτης  Αθηναγόρας Σουπουρτζής
Γραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος