ΔΕΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ

 Τις προσεχείς ημέρες ξεκινούν, με την χάρη του Θεού, οι Πανελλήνιες Εξετάσεις για όλους τους Μαθητές της Τρίτης Λυκείου, καθώς και οι Εξετάσεις για Μαθητές και Φοιτητές.
Δεκάδες Νέοι και Νέες της Ενορίας μας, αγόρια και κορίτσια, θα συμμετάσχουν και εφέτος στην κρίσιμη αυτή εκπαιδευτική διαδικασία.
Η Ενορία μας συμμερίζεται την αγωνία των των Νέων μας και των Οικογενειών τους.


Γι᾽αυτό τον λόγο θα τελέσουμε:

- την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΜΑΪΟΥ 2023 στις 6.30’ μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίας Γλυκερίας Γαλατσίου Ιερά Παράκληση και θα αναγνώσουμε ειδική ευχή υπέρ φωτισμού και ενισχύσεως της Νεολαίας.

- το ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΜΑΪΟΥ 2023 το πρωί ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (από τις 8.30 π.μ) στο τέλος της οποίας θα γίνει ΕΙΔΙΚΗ ΔΕΗΣΗ για τους διαγωνιζομένους στις Πανελλήνιες και Προαγωγικές Εξετάσεις.

Επίσης Κάθε ΣΑΒΒΑΤΟ πρωί μέχρι το τέλος της Εξεταστικής Περιόδου, θα πραγματοποιείται Θεία Λειτουργία και Ειδική Δέηση για τη Νεολαία μας.
Προτρέπουμε και παρακινούμε τις Οικογένειες καθώς και όλους τους Μαθητές και τις Μαθήτριες της ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ, που θα συμμετάσχουν στις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις, να προσέλθουν στις Ιερές ακολουθίες για να λάβουν την ευλογία του Θεού και τον φωτισμό του Αγίου Πνεύματος για την επιτυχία τους.