ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Π. ΝΙΚΟΛΑΕ

 
 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΤΣΙΩΤΗ ΓΙΑΤΡΟ 
ΚΑΙ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ
ΝΙΚΟΛΑΟ ΛΙΟΛΙΟ




 Ο Γαλατσιώτης Γιατρός Παθολόγος, Δρ Θεολογίας και τ. Προϊστάμενος του Καθεδρικού Ναού της Αγίας Γλυκερίας, Γενικός Αρχ. Επίτροπος – Πρωτοσυγγελεύων της Μητροπόλεως Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης, σήμερα 06 Δεκεμβρίου 2022 έχει τα ονομαστήριά του.

Του Ευχόμαστε ολόψυχα Χρόνια πολλά και ο Άγιος Νικόλαος να τον προστατεύει και να είναι βοηθός στο δύσκολο έργο του. 

Ο Αρχιμανδρίτης π. Νικόλαος, αγαπητός σε όλους, γεννήθηκε στο Γαλάτσι, φοίτησε στα Σχολεία του Γαλατσίου και υπηρέτησε τους ανθρώπους της Πόλης μας για περίπου 25 χρόνια ως Οικογενειακός Γιατρός και Γιατρός Παθολόγος αλλά και ως Προϊστάμενος του Καθεδρικού Ναού της Αγίας Γλυκερίας, αφήνοντας πολύ αξιόλογο έργο με κορωνίδα την ολοκληρωτική ανακαίνιση του Ναού της Αγίας Γλυκερίας, την εκ θεμελίων δημιουργία βοηθητικών χώρων του Ναού και βέβαια την εκ βάθρων ανέγερση Παρεκκλησίου του Αγίου Νικόδημου. 
 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νικόλαος Λιόλιος έχει τιμηθεί από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος με την ανώτατη τιμητική διάκριση, το Παράσημο του Αποστόλου Παύλου μετά Διπλώματος για την προσφορά του στην Εκκλησία και στον Άνθρωπο.