ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΟΡ. ΑΓΑΠΗΣ: Προσφορά δεμάτων αγάπης για το Νέο Έτος 2021

 ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΟΡ. ΑΓΑΠΗΣ: Προσφορά δεμάτων αγάπης για το Νέο Έτος 
σε  απόρους Ενορίτες στο Γαλάτσι
 
 
Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020, το ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΑΠΗΣ του Ιερού Ναού Αγ. Γλυκερίας έκανε  διανομή «Δεμάτων Αγάπης» σε απόρους Ενορίτες στο Γαλάτσι με  προϊόντα διατροφής, είδη πρώτης ανάγκης και ατομικής υγιεινής αλλά και την πατροπαράδοτη Βασιλόπιτα, σε 220 οικογένειες, δηλαδή σε οικονομικά αδύναμους ανθρώπους.

Τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής και προστασίας, οι αδελφοί μας παρέλαβαν τα δεματά τους από το Ε.Φ.Τ





 Ο Αρχιμανδρίτης π. Αθηναγόρας Σουπουρτζής, Συνοδικός Γραμματέας και Πρόεδρος του Κ. Ε. Α. του Ι. Ν. Αγίας Γλυκερίας ανέφερε:
 
« Η διδασκαλία του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και το παράδειγμα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου μας και  πνευματικού μας πατέρα κ. Ιερωνύμου Β΄ μας ενισχύουν ηθικά σε μια περίοδο που η πατρίδα μας  περνά δύσκολες ημέρες.  Η δράση του Κ. Ε. Α. της Αγίας Γλυκερίας υποδηλώνει και το μέγεθος των τεράστιων αναγκών, καθώς υπάρχουν αδελφοί μας που βρίσκονται σε δεινή θέση.
Θέλω να ευχηθώ στον καθένα προσωπικά και ξεχωριστά η Χάρις και η Ευλογία του Θεοδέγμονος Σπηλαίου της Βηθλεέμ να δίνει φως και δύναμη στις ψυχές όλων. Είναι ανάγκη να προχωρήσουμε όλοι μαζί με αγάπη και αλληλοβοήθεια».




Τέλος ευχαρίστησε τα μέλη του Ενοριακού Φιλοπτώχου, τους  εθελοντές ενορίτες και όλους όσους προσέφεραν από το υστέρημα τους αυτές τις Άγιες ημέρες.
 
Με ευχές για ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2021
ΕΚ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ
Διά το Δ. Σ.
Ο Πρόεδρος

+ Αρχιμανδρίτης Αθηναγόρας Σουπουρτζής