Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ

 
ΟΙ ΑΓΙΑΣΜΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ
ΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ.
Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αθηναγόρας Σουπουρτζής, ο και Υπεύθυνος για Θέματα Νεολαίας και Οικογενείας της Ενορίας μας ετέλεσε τους Αγιασμούς των Δημοτικών Σχολείων της Ενορίας μας.
 
Αρχή Σχολικού Έτους σήμερα 14 Σεπτεμβρίου 2020 και τελέστηκε ο Αγιασμός σε όλα τα Σχολεία της Ενορίας της Πολιούχου του Γαλατσίου. Ο Υπεύθυνος του Τομέα Νεότητος και Οικογένειας του Καθεδρικού Ι. Ναού της Αγίας Γλυκερίας Γαλατσίου, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αθηναγόρας Σουπουρτζής ετέλεσε τον Αγιασμό σε σχολεία  της Ενορίας και ανέγνωσε  το Μήνυμα του Σεπτού Ποιμενάρχου μας, Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ Β'.

Τέλος απηύθυνε και προσωπικώς, ως Υπεύθυνος, πατρικές ευχές στα παιδιά των Σχολείων, τους εκλεκτούς Εκπαιδευτικούς και τις οικογένειες των μαθητών, ευχόμενος Καλή και Ευλογημένη Σχολική Χρονιά σε όλους με υγεία, θείο φωτισμό, αγάπη, αλληλεγγύη, αλληλοσεβασμό, υπομονή και κατανόηση.

Τέλος απηύθυνε προς όλους ανοικτή πρόσκληση να έλθουν στην Εκκλησία λέγοντας ότι " οι πόρτες της Ενορίας μας, όπως και οι πόρτες της καρδιάς μας, είναι πάντοτε ανοιχτές για όλους ανεξαιρέτως και σας περιμένουν. Η Ενορία μας, η Αγία Γλυκερία, ως η στοργική Μητέρα σας, σας περιμένει πάντοτε με μια  ανοικτή αγκαλιά γεμάτη από την αγάπη του Χριστού,  έτοιμη να σας βοηθήσει στη ζωή σας με κάθε δυνατό τρόπο,  έτοιμη να αφουγκραστεί τους νεανικούς προβληματισμούς σας. Ο Θεός να είναι πάντοτε μαζί σας". Την ημέρα τίμησαν με την παρουσία τους  Εκπρόσωποι του Δήμου μας.