Το Κέντρο Ενοριακής Αγάπης Τιμά...

Κατά τη σημερινή Κυριακή, 21η Ιουνίου 2020, τελέστηκε, παρουσία του Αξιοτίμου Δημάρχου Γαλατσίου κ. Γιώργου Μαρκόπουλου, η Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Γλυκερίας της Πολιούχου μας υπό των Εφημερίων, μετά το πέρας της οποίας τελέστηκε το Ιερό Μνημόσυνο των αειμνήστων Ιωάννου και Ελένης Κολοτούρου, διατελεσάντων ευδοκίμως επί πολλά συναπτά έτη Μελών του Εκκλησιαστ. Συμβουλίου και ΔΣ του Κέντρου Ενοριακής Αγάπης. 
  Προ της απολύσεως, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αθηναγόρας Σουπουρτζής, Γραμματέας στην Ιερά Σύνοδο και Πρόεδρος του Ενοριακού Κέντρου Αγάπης, αναφέρθηκε στη σημασία της ενότητος και συνεργασίας όλων των Ενοριτών για κοινό καλό, ενώ έκανε ειδική μνεία στη πολύτιμη  προσφορά και Ενοριακή δράση των αοιδήμων Ιωάννου και Ελένης Κολοτούρου, οι οποίοι υπήρξαν πνευματικά παιδιά και στενοί συνεργάτες του μακαριστού Αρχιμανδρίτου Χρυσοστόμου Κουή,  έχοντας επιδείξει πολύ μεγάλη προσφορά στον Τομέα της Αλληλεγγύης.

 
 Ο Πανοσιολογιώτατος εμνήσθη της συνεργασίας μετ' εκείνων κατά τα έτη διακονίας του στην Ενορία και εν συνεχεία, σε κλίμα ιδιαίτερης συγκινήσεως, εκάλεσε τον  υιό των αοιδήμων, κύριο Κων/νο Κολοτούρο για να του απονείμει στη μνήμη των γονέων του Ευχαριστήριο Δίπλωμα εκ μέρους του Κέντρου Ενοριακής Αγάπης, ο οποίος μετ' ευχαριστιών παρέλαβε εις μνήμην των αοιδήμων γονέων του την Ευαρέσκεια της Εκκλησίας διά χειρών του π. Αθηναγόρου.