Ο Π. ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ Π. ΓΕΩΡΓΙΟ

Ο Π. ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ 
Π. ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΙΑΠΙΤΖΙΟΓΛΟΥ

Χτες, Κυριακή, Παραμονή των Φώτων, 5 Ιανουαρίου 2019, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αθηναγόρας Σουπουρτζής, Συνοδικός Γραμματέας, Πρόεδρος του Ενοριακού Φιλοπτώχου και του Τομέως Νεότητος και Οικογενείας του Καθεδρικού μας Ιερού Ναού, μετέβη στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών  και επισκέφθηκε τον ασθενούντα  Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Γεώργιο Γιαπιτζίογλου, Εφημέριο της Ενορίας μας και του Ιερού Ησυχαστηρίου Προφήτη Ηλία Αττικού Άλσους - Τουρκοβουνίων, προς τον οποίο ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και πλήρη αποκατάσταση της υγείας του. 

Ο Πανοσιολογιώτατος π. Αθηναγόρας εκόμισε προς τον αγαπητό αδελφό και συνεφημέριό του, Αιδεσιμολογιώτατο π. Γεώργιο τον Μεγάλο Αγιασμό, τον οποίον προσέφεραν και στους ασθενείς που νοσηλεύονται στον ίδιο θάλαμο, ευχόμενοι " περαστικά", και οι οποίοι ιδιαιτέρως συγκινήθηκαν, καθώς και αντίδωρο και νηστήσιμη  βασιλόπιτα.

Ακολούθησε σύντομη δέηση υπέρ υγείας, μετά την οποία ο π. Αθηναγόρας μετέφερε στον αγαπητό Συνεφημέριό του, π. Γεώργιο, τις ευχές των αδελφών  Συνεφημερίων τους, όλων των λα'ι'κών Συνεργατών της Ενορίας και των Ενοριτών για ταχεία ανάρρωση. 

Ο π. Γεώργιος ευχαρίστησε με θερμά λόγια, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την αγάπη και τις ευχές των ως άνω και ευχήθηκε για όλους χρόνια πολλά και ευλογημένα Άγια Θεοφάνεια. Τέλος, να σημειωθεί ότι μια ομάδα ευλαβών Ενοριτών της Αγίας Γλυκερίας και Προσκυνητών του Προφήτη Ηλία παρευρέθησαν κατά τη στιγμή εκείνη.