Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ
ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! 


(ΔΙΕΤΕΘΗΣΑΝ ΣΕ ΠΤΩΧΟΥΣ ΕΝΟΡΙΤΕΣ 

ΠΕΡΙ ΤΙΣ 5.000 ΕΥΡΩ
ΚΑΙ 2 ΤΟΝΟΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ 130 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ)

 

Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών
Καθεδρικός Ιερός Ναός
Αγίας Γλυκερίας Γαλατσίου
Ενοριακό  Φιλόπτωχο Ταμείο.

 
Αγαπητοί Ενορίτες και Ευλαβείς Προσκυνητές της Αγίας μας ,
Η συνολική ποσότητα υλικών αγαθών που συγκεντρώθηκαν για τους ΑΠΟΡΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ από την 1η Δεκεμβρίου έως  και σήμερα  ανέρχεται σε 2 Τόνους, από τις προσφορές των ευλαβών Προσκυνητών Του Ιερού Ναού. Τα αγαθά αυτά διατέθηκαν σε 122 οικογένειες. 

Επίσης διατέθηκαν δωροεπιταγές για την αγορά κρέατος για το Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι του ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ συνολικής αξίας 4.000            (τεσσάρων χιλιάδων) ευρώ σε 130 οικογένειες της Ενορίας. Επιπλέον, διετέθησαν 300 ευρώ σε χήρα γυναίκα με παραπληγικό παιδί για εξόφληση ενοικίου, αποτρέποντας έξωση και 300 ευρώ σε καρικοπαθή μοναχικό άτομο, παντελώς άπορο, για αγορά ιατροφαρμακευτικών ειδών.


Η συμμετοχή Όλων των ενοριτών κρίνεται αναγκαία περισσότερο από ποτέ και οι ανάγκες των συνανθρώπων μας παραμένουν μεγάλες. Και η προσπάθεια συνεχίζεται.       


Ο Πρόεδρος, 
Αρχιμανδρίτης Αθηναγόρας Σουπουρτζής, τα Μέλη του Δ. Σ. και Άπαντες οι Εθελόντριες και Εθελοντές του Φιλανθρωπικού Έργου του Ιερού Ναού της Πολιούχου Γαλατσίου ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΜΕ όλους όσοι προσέφεραν από το υστέρημά του για τόν Πτωχό αδελφό μας και ιδιαίτερα τον επιχειρηματία Κύριο Γρηγόριο Καμπέρη,ο οποίος είναι πάντοτε κοντά μας και έδωσε ένα σεβαστό ποσό για δωροεπιταγές για το κρέας του Πτωχού.
Με ευχές για Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέον Έτος 2020,

+ Αρχιμανδρίτης Αθηναγόρας Σουπουρτζής