ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Ο ΠΑΝΟΣΙΟΛΟΓΙΩΤΑΤΟΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ 
π. ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ ΣΟΥΠΟΥΡΤΖΗΣ, 
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΟΤΗΤΑΣ 
ΤΟΥ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΥ Ι. ΝΑΟΥ ΑΓΙΑΣ ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ,
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ


 
Αγαπητοί μου νέες και νέοι,

Η δική σας χαρά είναι και δική μου χαρά, του Πνευματικού Πατέρα σας, εξαιτίας του οτι από σήμερα έχετε καταλάβει μία θέση στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας μας.
Η επιτυχία σας αυτή δικαιώνει  τους κόπους σας. Για χρόνια προσκολλημένοι στο αγαθό της Παιδείας, αγωνισθήκατε, με τη βοήθεια του Θεού, τον αγώνα τον καλό, τον αγώνα τον ωραίο, τον αγώνα τον ευγενή.

Αυτή η προσπάθειά σας πλέον στέφθηκε με την επιτυχία σας και μας δίδει την χαρά να σας ευχηθούμε ευόδωση των υψηλών οραματισμών σας, με σκοπό στο εγγύς μέλλον να γίνεται χρηστοί πολίτες της πατρίδας μας καθώς και καλοί και ωφέλημοι άνθρωποι στην κοινωνία.

Και πάλιν εύχομαι θερμά συγχαρητήρια σε εσάς, τους προσφιλείς γονείς και κηδεμόνες σας, αλλά και στους πνευματικούς σας γονείς, τους διδασκάλους και καθηγητές σας, που με την δική τους άοκνη προσπάθεια, φροντίδα και επιστημονική κατάρτισή, φθάσατε να επιτύχετε τους στόχους σας.

Συγχαίροντας καθένα ξεχωριστά και όλους μαζί για την επιτυχία σας αυτή, θα ήθελα να γνωρίζετε οτι η Εκκλησία μας , αλλά και προσωπικώς, βρισκόμαστε και θα βρισκόμαστε πάντοτε δίπλα σας.

Με πατρική αγάπη,

Αρχιμ. Αθηναγόρας Σουπουρτζής.